Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Trouwfotograaf Bruidsfotograaf Den Haag

Trouwfotograaf Bruidsfotograaf Den Haag

Trouwfotograaf of Bruidsfotograaf in Den Haag nodig? Bekijk deze pagina van MooiBelicht Fotografie. Of bel direct: 06-50207140

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 24 uur geopend
Dinsdag 24 uur geopend
Woensdag 24 uur geopend
Donderdag 24 uur geopend
Vrijdag 24 uur geopend
Zaterdag 24 uur geopend
Zondag 24 uur geopend

Adres

Straat Boezemweg 23J
Postcode 2641KG
Stad Pijnacker
Telefoon 06 50207140
Email [email protected]
Website Trouwfotograaf Bruidsfotograaf Den Haag
SocialMedia
Diensten Bruidsfotograaf | Bruidsfotografie | Trouwreportage | Bruidsreportage | Trouwfoto’s | Trouwfotografie | Trouwfotograaf | Workshop Bruidsfotografie | |

Als je op zoek gaat naar mooie locaties in ‘s-Gravenhage voor een fotoshoot van je bruiloft, dan kom je automatisch en als eerstgenoemde een paar standaardplekjes tegen. Tweede Kamergebouwen op de achtergrond zijn populair, het Binnenhof, het strand van Scheveningen en het casino als het slecht weer is. Andere locaties die vaak worden genoemd zijn de Japanse tuin, het Haagse Bos, Paleis Noord Einde, de Spaanse Trappen, de Groenmarkt, de Netkous, of de Koningsbruggen. Verder hoef je niet perse in Den Haag te blijven, want ook in de directe omgeving zijn er tal van stekkies te vinden voor de meest romantische kiekjes.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor het zoeken naar een professionele trouwfotograaf in Den Haag. Er zijn er behoorlijk wat te vinden in de gemeente Den Haag zelf, maar daarnaast zijn er talloze bruiloftsfotografen , die vanuit elders ook best werk in land’s regeringshoofdstad willen doen. Door dit grote aantal, er zijn er ongeveer 220 beschikbaar, wordt de keuze niet eenvoudig, want hoe vind je de perfecte fotograaf voor jullie bruiloft? Een mooie start vormt deze website.

Wat doen een Trouwfotograaf Den Haag precies?

Nog niet zo lang geleden ontvingen we elk jaar, naast de traditionele telefoongids, ook een gele gids in de brievenbus. Die laatste werd Gouden Gids genoemd en bood een overzicht van alle mogelijke bedrijven in de betreffende gemeente van bezorging, in dit geval Den Haag. Beiden zijn inmiddels verdwenen door de komst van het internet, waardoor telefoonnummers en adressen veel sneller gevonden konden worden. Verder zal het ook aardig wat bespaard hebben op bomen en boompjes, want bepaald dun waren deze oplages niet. Naast een gewone vermelding, zoals in de Gouden Gids ( hoewel daar wel de mogelijkheid was tot het plaatsen van advertenties) kun je via datzelfde internet meer doen. Dat is dan ook precies wat wij bieden. Bruiloftsfotografen uit, in principe het gehele land, kunnen hier een zogenaamde bedrijfspagina aanmaken. Uiteraard worden ze sowieso genoemd in het overzicht van huwelijks- of trouwfotografen, maar met die bedrijfspagina kunnen ze alvast een eerste indruk maken op potentiële klanten, de toekomstige bruidsparen. Omdat het aanbod toch al zo groot is, kan zo’n eerste indruk essentieel zijn en meteen vergeleken worden met andere aanbieders, alvorens men überhaupt doorklikt. Dat laatste is uiteraard wel de bedoeling, want op de thuispagina van de website van de huwelijksfotograaf vindt men verder alle andere noodzakelijke informatie.

Wat zijn de wensen van het bruidspaar?

In Den Haag zijn er tussen de 2000 en 3000 bruiloften per jaar. Hierbij gaat het niet alleen om huwelijken, maar ook om samenlevingscontracten. Die laatste zijn natuurlijk net zo feestelijk en kunnen net zo gemakkelijk via een mooie fotoreportage bewaard blijven voor het nageslacht of als memorabele herinneringen voor het gelukkige koppel zelf. Om de juiste fotograaf te kiezen, zal het bruidspaar (en misschien andere belanghebbenden) gesprekken aangaan met mogelijke kandidaten. Het kan daarbij geen kwaad als het koppel zelf al een idee heeft van wat ze verwachten. Hierbij zien we een verschil tussen vooraf vastgestelde fotomomenten, of een fotoreportage van de gehele dag. Vaak ligt de nadruk op het laatste, het is het meest spontaan, met hier en daar wat geregisseerde opnamen, bijvoorbeeld een familieshot. Een goede trouwfotograaf heeft wel de ervaring om op het een en ander in te spelen, zeker als er sprake is van een klik tussen koppel en fotograaf. Hij of zij kan ideeën aandragen, locaties suggereren of thema’s voorstellen, voor zover bruid en bruidegom daar zelf nog niet over nagedacht hebben. Een goede indicatie om voorkeur te hebben voor een fotograaf is of deze inderdaad suggereert of meer het gevoel geeft van opdringen. Dat gevoel is sowieso belangrijk, want de fotograaf gaat een dag lang vrij intiem deelnemen aan alle gebeurtenissen en dan kun je maar beter iemand hebben die vertrouwen oproept.

Voorbeeldfoto’s van trouwfotograaf/bruidsfotograaf Den Haag

Hoewel een aanstaand koppel eigen ideeën zal hebben over de invulling van hun huwelijksdag, mogelijk met inmenging van de schoonmoeders, kan het doornemen van voorbeeldfoto’s enorm helpen bij de keuze van de juiste huwelijksfotograaf. Daarbij zullen familie en vrienden een belangrijke rol spelen om alvast wat ideeën op te doen. Hierbij kan het voorkomen dat, zeker bij recentelijk gesloten huwelijken, er al sprake kan zijn van mond-tot-mond reclame. Bruiloftsfoto’s van bekenden en familie zijn immers ook ooit gedaan door mogelijk een professionele trouwfotograaf. Op de bedrijfspagina’s op deze website kan men ongetwijfeld al wat foto’s terugvinden, vooral de meest geslaagde of meest veelzeggende. Op de website van de trouwfotograaf zelf kan men vaak zelfs volledige reportages aanschouwen en een idee krijgen hoe de fotograaf werkt.

Wat kost een trouwfotograaf in Den Haag?

Op zich is het nog niet gemakkelijk hiervoor concrete cijfers aan te leveren, hoe graag we dat ook willen. Voor zover wij weten zijn er geen directe richtlijnen over, van bovenaf vastgestelde, prijzen per uur. Daarnaast is er een enorm wijd spectrum mogelijk aan gevraagde fotodiensten, met het complete pakket als uiterste. De vraag daarbij is dan weer wat een dergelijk pakket inhoudt. Kortom: moeilijk dus! Laten we maar gewoon eens een paar voorbeelden nemen van vijf willekeurige trouwfotografen uit Den Haag zelf.

1. First Look Voor trouwfotografie wordt vanaf €125 per uur gevraagd, en ook het fotoalbum is een vanaf, namelijk €295
2. Sofie Maar liefst €186,66 per uur (merkwaardig bedrag) voor bruiloftsfotografie, wederom vanaf, en vanaf €345 voor het album.
3. Simone Voor een trouwreportage kun je deze fotograaf inhuren vanaf €211,88 per uur (weer zo’n vreemde hoeveelheid) en het fotoalbum is te regelen vanaf €475
4. Sabka Deze fotograaf geeft aan een trouwclip voor het bruidsstel te maken voor het bedrag vanaf €2350 en een trouwfilm vanaf €3050 5. Mons Trouwfotografie vanaf €216,88 per uur en een album vanaf €450

Bedragen zijn helaas vanaf

Het vervelende van deze bedragen is dat ze allemaal rekenen vanaf, en dat je dus nog aardig wat moeite moet doen om uit te vinden wat je daar zoal voor krijgt aan fotomateriaal. Alleen al tussen de eerste en laatste is er een verschil van bijna €100 per uur en dat is ongelooflijk veel en ook de fotoalbums zijn al snel aan de prijzige kant. Het uitkiezen van een goede trouwfotograaf in Den Haag kan dus best voor wat hoofdbrekens zorgen en je bent echt nog niet klaar aan de hand van enkel het bestuderen van de prijskaartjes.