Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Snel huis verkopen Den Haag

Snel huis verkopen Den Haag

Huis verkopen? Verkoop snel met gemak zelf je huis in Den Haag. Via ZelfWoonhuisVerkopen.nl. 085 – 06 06 027

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag -
Zondag -

Adres

Straat Zuid Hollandlaan 7
Postcode 2596 AL
Stad Den Haag
Telefoon 085 – 06 06 027
Email [email protected]
Website Snel huis verkopen Den Haag
SocialMedia
Diensten Je kunt snel je woning verkopen | zonder al te veel stress | lasten | en onzekerheid | Geen ontbindende voorwaarden bij de koopakte | Bepaal zelf je opleverdatum | Tijd en ruimte om op zoek te gaan naar nieuwe woonruimte | Snel geld beschikbaar | Geen dubbele lasten meer | Wil je jouw woning verkopen of heb je vragen over onze werkwijze? |

Zelf je huis verkopen in Den Haag

 

Er zijn een aantal gebeurtenissen in je leven die gevolgd worden door beslissingen en besluiten voor langere tijd. Je leven willen doorbrengen met een en dezelfde persoon is zo’n gebeurtenis met vaak als direct gevolg kinderen, nog zo’n levensomvattende aangelegenheid. De keuze van je opleiding en het mogelijke beroep, dat daaruit voortvloeit, beïnvloedt ook een groot deel van je levensweg. Al die belangrijke momenten hebben een basis nodig en dat is de plek waar je gaat wonen, het huis dat je hopelijk thuis kan noemen.

Toch blijft het leven een raadsel en kunnen omstandigheden veranderen, waardoor je je huis en thuis moet verlaten. Dat zal niet altijd gemakkelijk gaan, niet als ingrijpende gebeurtenis, maar zeker ook niet als proces. Een huis is niet alleen een gebouw van 4 muren met een dak erop, maar heeft vaak een soort van eigen persoonlijkheid. Dat uit zich bijvoorbeeld in het aantal en grootte van de kamers, een al dan niet aanwezige tuin, voor en achter, maar ook de ligging ten opzichte van winkels, sportaccommodaties, natuur, scholen en werk. Het valt niet mee daar allemaal een precieze waarde aan te geven. Als je toch je huis in Den Haag om een of andere reden moet verkopen, dan zijn er een groot aantal factoren waarmee je rekening moet houden. Je kunt het helemaal zelfstandig doen, een makelaar inschakelen of gebruik maken van een organisatie als www.zelfwoonhuisverkopen.nl.

 

Je huis verkopen: opties

Als je je huis in Den Haag wilt verkopen, dan zijn er een aantal opties:

  • Iemand inschakelen om je huis te verkopen, oftewel een makelaar
  • Zelf je huis verkopen aan bijvoorbeeld zelfwoonhuisverkopen.nl
  • Huizenveiling

Je kunt natuurlijk, als je handig en slim genoeg bent, ook het gehele verkoopproces zelf ter hand nemen zonder enige tussenkomst van derden. Het kan immers zijn dat je toevallig weet of iemand jouw huis graag wil overnemen en dat je onderling tot bijvoorbeeld een goede prijsafspraak kunt komen. Door gebruik te maken van het internet moet het ook niet al te moeilijk zijn erachter te komen of er iemand  in Den Haag wil komen wonen en jouw woning zou willen overnemen. Met een beetje initiatief kom je vaak een heel eind.

 

De andere kant van dit plaatje is het inschakelen van een makelaar, iemand die functioneert als bemiddelaar tussen verkoper en koper. Den Haag is een grote stad en dus is er een ruime keuze in makelaars, op het eerste gezicht al bijna 20 verschillende bedrijven op dat gebied. Het inzetten van een makelaar heeft zijn voor- en nadelen. Zo zal een makelaar in principe op zoek gaan naar de beste deal, simpelweg omdat hij of zij een percentage krijgt van de verkoopprijs. Dit noemen we courtage.

Aan de andere kant ben je een behoorlijk bedrag kwijt aan bemiddelingskosten, afhankelijk van hetgeen je wilt laten doen door deze bemiddelaar.

 

Tenslotte is er nog een derde mogelijkheid en die valt eigenlijk ook onder het zelfstandig verkopen van je huis. Er zijn namelijk vastgoedondernemers die aangeboden woningen kopen en dan vervolgens zelf aan de slag gaan om het weer te verkopen.

www.zelfwoonhuisverkopen.nl is zo’n onderneming en daarvan gebruik maken heeft een groot aantal voordelen.

 

Er is nog een derde optie benoemd, namelijk die van huizenveiling. In verreweg de meeste gevallen wil men het huis verkopen, maar soms moet men. Het kan namelijk gebeuren dat men niet meer in staat is om aan de financiële eisen te voldoen. Men kan door omstandigheden de hypotheekaflossing niet meer opbrengen. Indien er geen andere oplossingen gevonden kunnen worden, kan men het huis kwijtraken en wordt het in een veiling aangeboden. De kans is dan groot dat de opbrengst allesbehalve bevredigend is en in het slechtste geval niet eens genoeg is om uit de schulden te komen.

Eén van de mogelijke oplossingen is het huis aan www.zelfwoonhuisverkopen.nl te verkopen tegen wel een marktconforme prijs.

 

Het grote voordeel: een minimum aan rompslomp

Uit eigen ervaring of via anderen weten de meesten onder ons dat het verkopen van een huis geen sinecure is. Er komt heel veel bij kijken en daarom maken we maar al te graag gebruik van iemand die er verstand van heeft. Naast makelaars zijn dat vastgoedondernemers als zelfwoonhuisverkopen.nl.

Zelfs als er een makelaar wordt ingehuurd, zit je altijd nog met een zekere periode van het ontvangen van potentiële kopers. Hierbij is het bijzonder handig ervoor te zorgen dat je huis er op zijn voordeligst uitziet en dat brengt ook weer werkzaamheden met zich mee.

Als je je huis aanbiedt aan Koen en Marloes van zelfwoonhuisverkopen.nl, dan wordt er een ongelooflijke hoeveelheid rompslomp uit handen genomen. Het wekt namelijk supersimpel:

1. Je maakt een afspraak
Dat kan telefonisch, via email of door middel het invullen van een aanvraagformulier.

2. Een eerste gesprek
Jouw situatie wordt bekeken en er wordt bepaald hoe je het beste geholpen kan worden

3. Waardebepaling
Na een prettige kennismaking wordt de woning bekeken en de waarde ervan ingeschat.

4. Bod
Er wordt naar aanleiding van de eigen mogelijkheden een passend bod gedaan conform de geldende marktwaarde.

5. Afwerking
Je verkoopt je huis aan ons, wij regelen de gehele administratie en jij hebt er geen omkijken meer naar.

 

Nog meer voordelen en toch ook één belangrijk nadeel

Voor veel mensen zal alleen al die ene hierboven genoemde, het ontbreken van een groot deel van de rompslomp, een belangrijke reden zijn om van deze mogelijkheid van zelfwoonhuisverkopen gebruik te maken. Hoe je het ook bekijkt, of wat ook de redenen zijn, de verkoop van je huis is een roerige periode waar elke vorm van rust en evenwichtigheid een verademing is. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen aan deze werkwijze:

  • Het gaat erg snel
  • Er zijn geen ontbindende voorwaarden bij de verkoopakte
  • Je kunt zelf de opleverdatum bepalen
  • Je hebt alle tijd een nieuwe woning te vinden
  • Je hebt snel geld beschikbaar
  • Je hebt geen dubbele lasten door een naadloze overgang van oude naar nieuwe woning.
  • Je kunt je verkochte huis tijdelijk huren tot je je nieuwe woning kunt betrekken.

 

En ja, om geheel eerlijk te zijn is er ook een nadeeltje en dat heeft alles te maken met de huizenmarkt en het principe van vraag en aanbod. www.zelfwoonhuisverkopen.nl biedt namelijk een marktconforme prijs, maar als je via de makelaar mogelijke kopers op bezoek krijgt, die erg graag jouw huis willen hebben, kan dat de prijs opdrijven.