Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Wonen / Huis en Tuin / Beton ciré Den Haag

Beton ciré Den Haag

Sharing is caring

Beton Ciré is Frans voor “geweven beton”. Het is erg populair, vooral in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Dat komt omdat het goed bestand is tegen vocht, maar daarnaast ook een luxe uitstraling heeft. Het is niet glad en daardoor ook uitermate geschikt voor de vloer van de badkamer. Een afwerking met beton ciré heeft geen voegen en is dus gemakkelijk schoon te houden. Waarbij wel gezegd moet worden dat het niet geschikt is rondom het doucheputje. Het is namelijk niet bestand tegen langdurig stilstaand water. Natuurlijk hoeft het niet bij de badkamer te blijven, het staat ook mooi in andere ruimtes in je huis. Denk bijvoorbeeld aan het aanrechtblad in de keuken. Je kunt er zelfs een tafelblad van laten maken. Dan heb je gegarandeerd een mooie en stoere eettafel in je huiskamer. Combineer het met mooie industriële lampen en het plaatje is af! Woon je in Den Haag of omgeving en denk je erover om deze vorm van stucwerk te laten doen? Lees dan verder.

Wat is beton ciré precies?

Beton ciré is beton dat gepolijst is en daardoor een luxueuze uitstraling heeft. Het bestaat uit gemalen kiezelstenen en zand en verder bevat het een speciale hars. Deze hars maakt het beton flexibel, maar zorgt ook dat het hard wordt. Omdat het met de hand wordt aangebracht, kun je zelf bepalen wat het effect wordt.

Wat kost het?

Beton ciré is niet het goedkoopste stucwerk. Je moet hierbij rekenen op € 90 tot € 140 per vierkante meter. Als je een goedkopere oplossing zoekt voor het stucen van de badkamer, dan kun je overwegen om voor microbeton of microcement te gaan. Dit zijn goede alternatieven. • Microbeton is een design beton met wat grovere structuur. • Microcement is een coating op basis van cement, kunsthars en minerale pigmenten. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Een andere optie is Tadelakt. Dit is waterbestendige kalkpleister die alleen gevonden wordt in de streek rond Marrakech (Marokko). Echter, wanneer je kiest voor de authentieke Tadelakt, dan ben je zeker zo duur (zo niet duurder) uit dan met beton ciré.

Goedkope stukadoor in Den Haag

Iedere stukadoor hanteert zijn eigen prijzen en daar kan verschil in zitten. Ben je op zoek naar een goedkope stukadoor, dan kun je het beste stucadoor offertes vergelijken. Gelukkig hoef je die niet allemaal afzonderlijk op te vragen. Wanneer je zoekt naar een website met een platform waar je een offerte kan aanvragen, dan vul je eenmalig je opdracht in en vraagt de offerte aan. Vervolgens ontvang je binnen enkele dagen offertes van verschillende stukadoorsbedrijven uit Den Haag of omgeving. Die kun je dan naast elkaar leggen ter vergelijking.

Soorten stucwerk

Voor andere ruimtes in je huis zijn er tal van opties om uit te kiezen, zoals sierpleister, glad stucen, schuurwerk of spuitwerk. Zoals je hierboven hebt gezien, kun je via internet een online offerte opvragen. Dezelfde website die deze optie biedt, geeft veel informatie over de soorten en mogelijkheden van stucwerk. Het is aangeraden om deze mogelijkheden te onderzoeken voordat je een offerte opvraagt.