Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Winterkleding voor je kindje

Winterkleding voor je kindje

Sharing is caring

Ben jij in verwachting van een kindje en valt de uitgerekende datum in de winter? Zorg er dan voor dat je genoeg warme kleertjes hebt voor je kleintje! Maar wat heb je nu eigenlijk allemaal nodig?

Basic items voor jouw winter baby

Er zijn een aantal basic items die niet mogen ontbreken in elke newborn kledingkast. Dat zijn bijvoorbeeld rompertjes, shirtjes of truitjes, een vestje, een broekje, sokjes en een mutsje. Als je opzoek bent naar de winterkleding baby kan je het beste kiezen voor rompertjes met lange mouwen en wat dikkere truitjes, zodat je je kindje altijd lekker warm kan aankleden. Een vestje is altijd handig om te hebben, omdat dit overal overheen gedragen kan worden. Kies voor een vestje in een neutrale kleur die overal bij past en je weet zeker dat je kleintje het lekker warm zal hebben! Naast een vestje is een jasje voor buiten ook heel fijn om te hebben. Zo kunnen jullie op koude winterdagen ook lekker samen gaan wandelen en genieten van de frisse buitenlucht en omgeving.

De juiste maat kleding voor de basisgarderobe

Kies voor de basisgarderobe winterkleding voor je baby voor kleertjes in maat 50, 56 en 62. Dit zijn de kleinste maatjes en hiermee kan je de eerste tijd gegarandeerd vooruit! Verwacht je dat je kindje wat groter is? Dan zal maat 50 al snel te klein zijn en kan je beter voor meer kleertjes in maat 56 gaan.

Kinderkleding sale

Wanneer je weet dat je zwanger bent komt er een hoop op je af en zijn er heel veel spullen die je moet gaan uitzoeken voor je kleintje! Om de keuzestress wat te verminderen en ervoor te zorgen dat jij voor een leuke prijs fijne kleertjes kan aanschaffen voor je kleintje, bekijk dan de kinderkleding sale! Hier vind je veel leuke items van mooie merken, zoals van Name It. Kies voor een Name It shirt zwart met een stoer bijpassend broekje en je hebt de eerste trendy winteroutfit voor je kleintje!