Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Totaal Lokaal Zichtbaar

Totaal Lokaal Zichtbaar

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adres

Straat Marius Godwaldtstraat 49
Postcode 2552 CM
Stad Den Haag
Telefoon 06 30 02 97 60
Email [email protected]
Website Totaal Lokaal Zichtbaar
SocialMedia
Diensten Online Reclame | Websites | E-mail Marketing | Social Media | Content creatie | Drukwerk en verspreiding | Trainingen | Zakelijke events |

Heb je de juiste klanten? Wil je je klantenbestand uitbreiden? Kan je meer omzet gebruiken?

Totaal Lokaal Zichtbaar is een Haags bedrijf dat zich bezighoud met alle facetten van Online- en Offline zichtbaarheid. Gezamenlijk kijken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wat de beste mogelijkheden voor je bedrijf zouden kunnen zijn.

Voor elke portemonnee een passende oplossing om je bedrijf lokaal zichtbaarder te maken.

Waar moet je aan denken?

1. Websites
2. E-mail Marketing
3. Social Media
4. Online Reclame
5. Bedrijfspagina’s
6. Link Building
7. Animaties & Video
8. Drukwerk en verspreiding
9. Netwerken
10. en nog veel meer ……

Ik zal wat dieper ingaan op de bovenstaande punten.

1. Website

De eerste indruk bij een klant is de belangrijkste. Zorg ervoor dat je visitekaartje, lees website er top uitziet. Je kan hierbij denken aan de ontwikkeling van een totaal nieuwe website helemaal aangepast aan je wensen. De ontwikkelingen hierin gaan zo snel dat het bijna niet meer bij te houden is. Ik beschik over een team van experts die je hiermee verder kunnen helpen. De website zal aan alle mogelijke wensen omtrent vindbaarheid en overzichtelijkheid voldoen. Natuurlijk kunnen we ook kijken of je website aan de huidige wensen voldoet en deze, indien mogelijk, aan te passen. Heb je je website al aan de AVG regels aangepast. Heb je een certificaat voor je website (in de url zie je dan een slotje en de url begint met https). Hierdoor zal de vindbaarheid behoorlijk toenemen. Natuurlijk ook web-shops, deze worden dan ingericht met een automatische koppeling naar de leveranciers van producten en naar een boekhoudprogramma. Vanuit het boekhoudprogramma worden de facturen verzonden. Je kan hier natuurlijk ook direct een betalingsprogramma aan laten koppelen denk aan i-deal.

2. E-mail Marketing

Aan je website kan je E-mail marketing koppelen. Hoe? Wat kan je daarmee? Je kan een koppeling maken dat de mensen zich kunnen inschrijven voor nieuwsbrieven c.q. aanbiedingen en dan krijgen ze automatisch een mail. Maar het kan nog verder gaan. Je kan mensen met een koopintentie binden. Zij geven aan dat ze in een bepaald product / dienst interesse hebben en er wordt automatisch een voorstel verstuurd. Dit kan zo ver worden ingericht dat het ook meteen tot koop kan leiden. Dit is wel een vorm van extra omzet te genereren uit je eigen bestaande klantenbestand. Allen hebben in het verleden al zaken met je gedaan en / of hebben aangegeven een koopintentie te hebben.

3. Social Media

Social Media is top, je kan heel simpel veel mensen bereiken, maar …. Ja vaak wordt de stap daarvoor vergeten. Je moet zelf wel een goede website hebben, zodat je producten en diensten goed en betrouwbaar overkomen. Dan kunnen we de Social Media gaan inzetten die het best bij je bedrijf past. Het kan LinkedIn (puur voor Business to Business), Facebook , Pinterest, Instagram o.a. zijn. Het is belangrijk dat je website op meerdere manieren gevonden wordt. Maak dus op de Social Media koppelingen naar je website. Linkbuilding is belangrijk, zie punt 6. Zorg dat je SEOStrategisch Effectief Online” te vinden bent.

4. Online reclame

Hoor je ook de ondernemers om je heen. Online reclame moet je maken. Weet jij wat het best bij je onderneming past? Reclame maken kan op zo veel mogelijk verschillende manieren, maar je moet wel eerst duidelijk hebben waar je doelgroep zit en wie je doelgroep is. Schieten met hagel heeft weinig zin. Voor online reclame heb je de mogelijkheid om bannering op diverse soorten websites te laten plaatsen. Er zijn daar verschillende opties in. Het belangrijkste is dat je de mogelijkheid om de banner te koppelen aan je website of dat de mensen je direct kunnen bellen. Tevens moet je denken wat wil ik, een vast bedrag per maand, per keer dat je banner getoond wordt of …. Ik kom het je graag uitleggen.

5. Bedrijfspagina

Een heel goed alternatief voor bannering is een goede bedrijfspagina. Dit is een pagina die over je bedrijf gaat met unieke content (geen stukken tekst uit andere documenten of van je website, deze moet dan herschreven worden). Let wel: als je geen website heb, is dit een goed en zeer goed alternatief! Veel ZZP’ers, m.n. in onderhoud is dit vele malen beter. Voor de Google ranking is het belangrijk dat deze pagina uit circa 1.000 woorden en een paar foto’s bestaat. Bedrijfspagina’s zijn bijna altijd gekoppeld aan websites die binnen Nederland, zelfs lokaal heel erg goed gevonden worden en optimaal functioneren d.m.v. SEO (zoekmachine optimalisatie). De foto’s en de teksten worden voorzien van een link naar je eigen website. Hierdoor zal je website beter gerankt worden door Google. Linkbuilding is hiervoor erg belangrijk. Een tip kan zijn om in aangrenzende gemeente een bedrijfspagina te hebben en deze kan (indien je een website heb) dan gekoppeld worden aan je website. Goed voor je ranking in Google.

6. Linkbuilding

De goedkoopst, beste en slimste manier is te bouwen van een groot netwerk van betrouwbare websites om je heen. Zorg dat je url (link van je eigen website) op andere websites / bedrijfspagina’s geplaatst wordt. Het is onmogelijk dat je link op te veel websites staat. Hierdoor zal Google je ook een hogere ranking gaan geven. Wij hebben ook mogelijkheden om op een aantal websites je link te laten plaatsen. Hoe? Nodig Wim uit om een keer langs te komen.

7. Animaties & Video

Op je website maar ook op de Social Media is het belangrijk dat de mensen bewegende beelden zien. Je kent vast de uitspraak 1 foto zegt meer dan 1.000 woorden. Wat zegt dan een Animatie of Video?

Bekijk onze animatie:
Animaties hou het kort en zakelijk, laat vooral zien wat het probleem is en hoe het opgelost kan worden. Dit geldt ook voor een Video boodschap. Tussen de 30 en 60 seconden levert het beste resultaat op. Zorg dat je SEO “Strategisch Effectief Online” te vinden bent.

8. Flyers en verspreiding

We hebben het alleen maar over het internet, maar vaak wordt er niet stil gestaan bij de effectiviteit van Offline reclame. Heb je wel eens aan flyers gedacht? Een flyer kan misschien wel je juiste oplossing zijn. Natuurlijk hebben wij dan ook de mogelijkheid om deze op postcode door geheel Nederland te verspreiden. Je mag zelf de postcodes dan doorgeven. Maar er zijn natuurlijk ook bussen, trams, driehoeks borden etc. Vaak wordt er niet stil gestaan wat het effect van een simpele pen met bedrijfslogo kan opleveren.

9. Netwerken

Misschien is dit wel de allerbelangrijkste. Je eigen netwerk goed uitbuiten en zelfs uitbreiden met de juiste (zakelijke) mensen die bereid zijn je verder te helpen.

10. Er is nog veel meer ….

Ja, dat klopt alle vragen omtrent zichtbaarheid van je bedrijf, kun je aan mij stellen. Een eerste gesprek (maximaal 1 uur) is natuurlijk vrijblijvend en dus gratis. Ik kan hier wel over blijven praten en schrijven, maar misschien is het wel handig dat je met mij contact opneemt. Mijn naam is Wim van den Heuvel van Totaal Lokaal Zichtbaar. Stel je vraag aan: [email protected] en ik zal binnen 24 uur met je contact opnemen.