Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Glaszetter-Glasreparatie-Glashandel Den Haag

Glaszetter-Glasreparatie-Glashandel Den Haag

Glaszetter of glazenzetter in Den Haag Nederlanders kunnen best wel pietluttig zijn over taalgebruik, en menigeen onder deze miereneu….., oops sorry, zullen ongetwijfeld de term glazenzetter meteen linken aan het beroep van glaszetter.

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 00:00 - 24:00
Dinsdag 00:00 - 24:00
Woensdag 00:00 - 24:00
Donderdag 00:00 - 24:00
Vrijdag 00:00 - 24:00
Zaterdag 00:00 - 24:00
Zondag 00:00 - 24:00

Adres

Straat Heel Den Haag
Postcode 2511 BJ
Stad Den Haag
Telefoon 070-2092711
Email [email protected]
Website Glaszetter Den Haag
Diensten Glaszetter | Glazenzetter | Glashandel | Glasservice | Dubbelglas plaatsen | Glasreparatie | Glasvervanging | Werkgebied door heel Nederland |

Glaszetter of glazenzetter in Den Haag

Nederlanders kunnen best wel pietluttig zijn over taalgebruik, en menigeen onder deze miereneu….., oops sorry, zullen ongetwijfeld de term glazenzetter meteen linken aan het beroep van glaszetter. Ze klinken net genoeg anders om daar twijfel over te hebben. Een glaszetter is iemand die glas zet, logisch nietwaar, en een glazenzetter zou dan iemand zijn die glazen zet, zoals een ober, barman of iemand die zich hierop gespecialiseerd heeft bij de opzet van uitgebreide dinertafels. Zonder gekheid, beide termen schijnen toch gebruikt te worden voor hetzelfde beroep, zelfs als het gaat om glaszetters in Den Haag, mooie stad achter de duinen. ( gelieve voor de juiste impressie bij het lezen uit te gaan van een heus Haags dialect)

Den Haag is goed voorzien van glaszetters

’s-Gravenhage is de derde stad in Nederland en kan technisch gezien worden als hoofdstad vanwege het feit dat de regering er gevestigd is. Er zijn meer dan een half miljoen inwoners en die wonen in een uiterst gevarieerd pakket aan woningen; en woningen hebben ramen. Om alle mogelijke werkzaamheden aan deze ramen op te vangen, heb je voldoende glaszetterbedrijven nodig. Deze verzorgen uiteraard defecte of kapotte ramen, nieuwbouw, maar ook innovatie van mensen die hun woningen energieneutraal en inbraakveilig willen maken. In een overzicht zien we dat de gemeente Den Haag 13 gecertificeerde glaszetters heeft en die zullen ongetwijfeld meer dan genoeg werk hebben. Onder deze ondernemingen vinden we drie, die zich glaszetter noemen, 6 de naam glashandel dragen, 2 komen niet verder dan glas en eentje is een buitenbeentje: de Glaswacht. Overigens zijn dit de bedrijven die zich officieel in naam verbonden hebben met het glaszetterschap in Den Haag, maar er zullen ongetwijfeld ook een aantal schilderbedrijven zijn die dit werk ernaast doen.

Bel voor spoed glashandel bedrijf / glasherstel

Zoek je een glaszetter in Den Haag, dan is het aanbod ruim. Bij je keuze let je dan vooral o p bereikbaarheid, beschikbaarheid (24 / 7), snelheid van handelen, prijzen en goede recensies en/of beoordelingen.