Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Uitzendbureau Den Haag - SBselect.nl

Uitzendbureau Den Haag - SBselect.nl

Uitzendbureau Utrecht-Vacatures Utrecht | Werken in Utrecht | 020 363 95 61 of 06 194 836 63

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 9:00 — 17:00
Dinsdag 9:00 — 17:00
Woensdag 9:00 — 17:00
Donderdag 9:00 — 17:00
Vrijdag 9:00 — 17:00
Zaterdag -
Zondag -

Adres

Straat Daalwijkdreef 31
Postcode 1103 AD
Stad Amsterdam Zuid-Oost
Telefoon 020 - 363 95 61 | 06 194 836 63
Email [email protected] | [email protected]
Website Uitzendbureau Den Haag
SocialMedia
Diensten Werving & Selectie | Uitzendwerk | Detacheren | Payrolling | Bouw schoonmaak | Schoonmaakwerk | Tankstation vacatures |

Uitzendwerk, de ideale stap naar mogelijk vast werk

De meningen over uitzendbureaus in Den Haag of elke andere gemeente in Nederland zijn ongetwijfeld verdeeld, net als bij zoveel andere zaken en onderwerpen. Sommige mensen werken voor hele lange tijd voor een uitzendbureau, omdat ze de relatieve onafhankelijkheid en de variatie in werk en werkgevers wel kunnen waarderen. Anderen vinden het een noodzakelijk kwaad, één van de manieren om aan werk en dus geld te komen. Het is dus ook niet zo gemakkelijk om de uitzendkracht te typeren, maar er kunnen wel verschillende redenen aangedragen worden om voor bijvoorbeeld als Hagenees je bij een uitzendbureau in Den Haag aan te melden.

Wat doet een uitzendbureau precies?

Een uitzendbureau is niets meer en minder een tussenstation tussen werkzoekende en naar personeel zoekende bedrijven. In plaats van direct door een bedrijf geworven en geselecteerd te worden, wordt deze taak ingevuld door het uitzendbureau. Werving en selectie zijn dan ook twee cruciale elementen binnen het uitzendproces: er wordt gezocht naar in eerste instantie geïnteresseerden voor uitzendwerk en daaruit worden personen geselecteerd die het beste passen voor de aangeboden functie. Er kan zelfs nog een extra stap gedaan worden, want naast het uitkiezen van een geschikte arbeidskracht door het uitzendbureau in Den Haag, kan ook het naar personeel zoekende bedrijf een duit in het zakje doen en de kandidaten zelf toetsen op geschiktheid. Hoe meer gekwalificeerd men moet zijn voor een bepaalde functie, hoe meer toetsing er optreedt. Zo zullen werknemers voor een schoonmaakbedrijf in Den Haag niet al te veel specifieke vaardigheden hoeven te tonen, behalve dat het harde werkers moeten zijn. Wordt er echter gevraagd naar een leraar, dan zal de school zeker willen weten of die persoon ook binnen het schoolsysteem past en ze de passende bevoegdheden hebben. Op het gebied van werving en selectie zijn er door het uitzendbureau twee wegen te behandelen: uitzenden en payrollen. • Uitzenden Mogelijke kandidaten voor uitzendwerk in Den Haag worden door het uitzendbureau in Den Haag zelf geworven en geselecteerd, en uiteindelijk naar een werkgever uitgezonden. • Payrolling Hierbij gaat een bedrijf zelf op zoek naar mogelijke kandidaten en na keuze van een geschikt persoon wordt deze alsnog ondergebracht bij een uitzendbureau. Wat wel heel duidelijk is, dat een uitzendkracht in dienst is van het uitzendbureau en dus niet van een mogelijk bedrijf waar ze bewerkstelligd kunnen worden. Ze worden dus ook uitbetaald door dat uitzendbureau.

Waarom zou je voor een uitzendbureau gaan werken?

Ieder mens komt op een punt in zijn leven dat hij of zij een keuze moet maken waar te gaan werken, voor wie te gaan werken, hoeveel te werken, voor welk salaris te gaan werken. Dat kan op vele momenten in het leven en dus al vanaf jonge leeftijd met bijvoorbeeld een krantenwijk. In principe is voor iedereen het uiteindelijke eindstation een vaste baan, waarvoor men gestudeerd heeft, of die perfect past in de arbeidswensen van een individu. Soms komt dat moment heel snel, veel vaker duurt het een poosje en moet de tussenperiode opgevuld worden. In die tussenperiode speelt het uitzendbureau een cruciale rol, of dat uitzendbureau nou in Den Haag is of elders in Nederland, of het nu om een fysiek en tastbaar bedrijfskantoor gaat of een online uitzendbureau als www.sbselect.nl Maar wat zijn zoal de verschillende uitgangspunten: • Je bent jong, vindt dat je te weinig zakgeld krijgt en wilt wat bijverdienen. • Je bent net afgestudeerd, hebt nog geen vaste baan, maar wilt toch aan het werk • Je bent werkeloos en bent verplicht een aantal keren per maand te solliciteren. • Je hebt een uitkering, maar je wilt graag eigenhandige inkomsten hebben en uiteindelijk uit die uitkering groeien. • Je weet helemaal nog niet wat je eigenlijk wilt doen met je arbeidsleven en proeft van tijdelijke baantjes om ideeën op te doen. • Je hebt een redelijke baan, maar tijd over voor wat extra invulling, misschien omdat je meer variatie wilt in je werkleven, extra geld wilt verdienen of je op andere gebieden verdienstelijk wilt maken. • Je bent student en je wilt je studie beter kunnen bekostigen. Dit zijn maar enkele motieven die mensen kunnen hebben om gebruik te maken van een uitzendbureau, er zijn er ongetwijfeld meer. Wat wel hieruit spreekt, is dat het uitzendbureau een bijzonder nuttige functie heeft in onze arbeidsomgeving.

Uitzendwerk: rechten en plichten

Indien je je inlaat met een uitzendbureau, zoals bijvoorbeeld in Den Haag of als Hagenees via een online bedrijf als www.sbselect.nl , dan kom je in een wereld terecht waar nogal een aantal regels en wetten zijn verbonden. Deze zijn in principe onder te verdelen in drie groepen: • Uitzendbureau • Uitzendkracht • Inlener: de werkgever die personeel zoekt. Op zich zijn de specifieke regels best een ingewikkelde materie, dus kan het beslist geen kwaad ervoor te zorgen dat je als uitzendkracht goed geïnformeerd wordt. Uitzendbureaus en inleners weten meestal wel waar ze wettelijk aan toe zijn. Binnen dergelijke bedrijven zijn er juristen aanwezig die zich daarmee bezig houden, of worden ze tijdelijk aangesteld. De uitzendkracht komt echter in een strak geregelde wereld binnen, waar anderen bijna volledig de dienst uitmaken en hij of zij zelf weinig melk in de pap te brokkelen hebben. Het komst meestal neer op inschrijving, uitgezonden worden en je salaris op tijd ontvangen, maar er komt echt wel meer bij kijken. De rechtspositie van de uitzendkracht is de laatste jaren sterk verbeterd en vooral op het gebied van tijdsduur van de uitzendopdracht zijn er belangrijke regels, opgebouwd in een zogenaamd fasesysteem. Daarnaast is er een vrij specifieke wetgeving op het gebied van de arbeidsovereenkomsten. Elk arbeidsbureau zal zich daar ook aan moeten houden, dus is het in eerste instantie sowieso belangrijk duidelijkheid te verschaffen met wat voor uitzendbureau je in zee gaat. Grote bedrijven als Randstad zijn normaal gesproken goed geregeld, maar er zijn tal van kleinere bedrijfjes, die dat misschien niet allemaal perfect op een rijtje hebben. Neem dus, zelfs al voor je eigenlijke inschrijving, contact op met het uitzendbureau van jouw keuze, ook online als www.sbselect.nl en laat je goed voorlichten hoe het bureau werkt. Bestudeer bij online uitzendbureaus als www.sbselect.nl hun website, lees de informatie die ze te bieden hebben, krijg inzicht in hun werkwijze, want uiteindelijk wil je natuurlijk graag werken, en optimaal geholpen en gesalarieerd worden.