Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Technische dienstverlening / Loodgieter nodig in Den Haag

Loodgieter nodig in Den Haag

Sharing is caring

Ben je op zoek naar een loodgieter in Den Haag, maar weet je niet waar je moet beginnen? In deze blog geven wij jou uitleg en kun je direct contact opnemen met een loodgieter in de buurt.

Loodgieter in Den Haag werkzaamheden

De werkzaamheden die een loodgieter in Den Haag uitvoert zijn erg divers, dit komt omdat loodgieters breed worden opgeleid. De klussen die een loodgieter uitvoert kunnen worden verdeeld in categorieën:

  1. Lekdetectie uitvoeren
  2. Lekkages opsporen
  3. Lekkages verhelpen
  4. Ontstoppen van de afvoer
  5. Ontstoppen van de riolering
  6. Onderhoud uitvoeren bij de CV-ketel
  7. Verhelpen van lekkages en verstoppingen bij de dakgoot

 

Naast deze werkzaamheden kunnen loodgieters ook een plan opstellen voor het renoveren of plaatsen van nieuw sanitair. De loodgieter stelt een plan op die rekening houdt met jouw wensen en belangen.  

Kosten loodgieter in Den Haag

Een loodgieter in Den Haag heeft verschillende mogelijkheden als het gaat om prijsbenadering. Doordat de loodgieter dit zelf mag bepalen kan het voorkomen dat prijzen variëren. Gemiddeld vraagt een loodgieter tussen de €40,- euro en €60,- euro voor een reguliere klus. Onderling kunnen klussen nog verschillen van prijs, zo kost het ontstoppen van de riolering rond de €150,- euro en het uitvoeren van een lekdetectie komt uit op €400,- euro. Ook bij het uitvoeren van een spoedklus komen er extra kosten bij kijken, dit komt omdat er in een kort tijdsbestek een klus uitgevoerd moet worden.

 

Om vreemde kosten te voorkomen is het belangrijk om op zoek te gaan naar een erkend loodgietersbedrijf. Daarnaast kun je vooraf met de loodgieter bespreken wat de klus gaat kosten, op deze manier voorkom je onduidelijkheden. 

Loodgieter vinden in Den Haag

Heb je een loodgieter in Den Haag of omstreken nodig, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op MyGo vind je snel een erkende  loodgieter in Den Haag die de klus gemakkelijk voor jou klaart. MyGo werkt samen met loodgieters verspreid over heel Nederland en ook in Den Haag kun je terecht voor erkende loodgieter bedrijven. 

 

We hebben een ruim aanbod aan loodgieters uit Den Haag en omstreken. Via MyGo kun je in aanraking komen met vakmannen van Wassenaar tot Poeldijk en van Rijswijk tot Kerkehout.