Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Alle actieve internetveilingen

Alle actieve internetveilingen

Sharing is caring

Online veilingen

Online veilingen zijn populairder dan ooit tevoren. Het spel van op het juiste moment toeslaan door een winnend bod te plaatsen wordt door veel mensen gespeeld. Natuurlijk is het de kunst om een kavel tegen een zo laag mogelijke prijs in de wacht te slepen. Maar dit is niet het enige waar het bij online veilingen om draait. Wat zeker ook meespeelt is de kick die je krijgt van het binnen halen van een kavel. Dit is toch een geluksmomentje te noemen en daar mag best even van genoten worden.

De online veilingen van Centjesveiling.nl

Op deze pagina vind je alle kavels die we veilen. Het aanbod van kavels, oftewel de artikelen, die geveild worden is zeer divers. We doen er alles aan om het aanbod zo gevarieerd mogelijk te maken. Zo vind je artikelen uit onder andere de volgende categorieën:

· Elektronica
· Gaming
· Huis & tuin
· Geschenken
· Kleding
· tassen en schoenen
· Speelgoed
· Klimaatbeheersing Binnen deze categorieën is het aanbod aan artikelen ook nog eens heel groot. Op deze manier biedt een veilingsite voor elk wat wils.

In the spotlights, de veiling van de dag

 Dagelijks zetten we een bepaalde kavel in the spotlights. Dit noemen we de veiling van de dag. Vaak is dit de kavel die het eerst lijkt af te lopen. Door deze kavel extra onder de aandacht te brengen geven we mensen nog een extra kans om deel te nemen aan deze veiling. Hierbij is het goed om te weten dat we het altijd alleen bij extra onder de aandacht brengen houden. We voegen geen ‘overtime’ (extra biedtijd) toe, want een gemiddelde Veilingsite houdt niet van zulke praktijken. Dit in tegenstelling tot andere gratis veilingen online.

Eerlijk en transparant

 Een gemiddelde veilingsite speelt het spel van online veilingen zoals dit gespeeld hoort te woorden, eerlijk en transparant. Opbieden tegen een biedrobot is onbegonnen werk en veel online veilingen blijven dit maar toestaan. Een betrouwbare veilingsite niet! Dit wil overigens niet zeggen dat we biedrobots helemaal niet toestaan. We zorgen er altijd voor dat elke kavel op twee manieren ter veiling wordt aangeboden. Eén maal waarbij het wel toegestaan is om een biedrobot in te zetten en één maal waarbij dit niet is toegestaan. Op deze manier houden we online veilingen eerlijk en toegankelijk voor iedereen. En heb je een kavel in de wacht weten te slepen? Dan zorgen wij ervoor dat je het artikel dat je hebt ‘gewonnen’ snel in huis hebt. In verreweg de meeste gevallen heb je jouw gewonnen kavel met twee tot vier werkdagen in huis. Bied ook eens mee en geniet van online veilingen zoals online veilingen bedoeld zijn!