Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Intermediairs / Kun je een verkeersregelaar worden zonder ervaring?

Kun je een verkeersregelaar worden zonder ervaring?

Sharing is caring

Er zijn best veel banen in Nederland waar je alleen maar aan de slag kunt als je met succes een opleiding hebt gevolgd en in het bezit bent van een diploma. Voor verkeersregelaar worden is dat niet nodig. Je hoeft zelfs geen ervaring te hebben. Het enige wat wordt gevraagd is een aanstellingspas. Zo’n pas is geldig in heel Nederland, dus als je die hebt mag je overal werken als verkeersregelaar. Een cursus om verkeersregelaar te worden kun je intern krijgen bij Binckwerk. De cursus duurt 3 dagen en dan krijg je een aanstellingspas.

 

Flexibiliteit vereist

Wie als verkeersregelaar wil werken heeft een afwisselende baan, maar je moet wel over veel flexibiliteit beschikken. Je bent elke dag op andere plekken aan het werk. Ook weet je meestal pas kort van tevoren waar je naartoe moet gaan. Dat is logisch, want het is afhankelijk van de drukte en van verkeerssituaties waar verkeersregelaars nodig zijn. De cursus om verkeersregelaar te worden is ook afwisselend. De eerste dag wordt er vanuit een leslokaal een hoeveelheid theorie behandeld, maar de volgende twee dagen bestaan vooral uit praktijkoefeningen. Voor de cursus mag gebruik worden gemaakt van een echt kruispunt, zodat je het het vak van verkeersregelaar snel onder de knie krijgt.

 

Uitzendkracht

Het leuke van een baan als verkeersregelaar is, dat je telkens op een andere locatie bent. Als uitzendkracht is de variatie nog groter, omdat je dan via het uitzendbureau werkt voor meerdere opdrachtgevers. Binckwerk is als uitzendorganisatie gespecialiseerd in banen in de bouw en in het verkeer. Op binckwerk.nl kun je zien welke vacatures beschikbaar zijn en voor welke opdrachtgevers er personeel wordt gevonden. Als je bij dit uitzendbureau wilt werken kun je terecht bij één van de vestigingen in de Randstad. De projecten waarvoor je wordt ingesteld zijn allemaal in de Randstad.

 

Talenten ontdekken

Bij Binckwerk is het talent van de uitzendkrachten het uitgangspunt voor het vinden van een passende werkomgeving. Je zal merken dat het team van Binckwerk veel tijd inruimt voor een kennismakingsgesprek. Het doel daarvan is dat de medewerkers je goed willen leren kennen. Het uitzendbureau moet niet alleen weten wat je talenten zijn, maar ook waar je voorkeuren naar uitgaan. Alleen als dat bekend is kan er een passende baan voor je worden gevonden. Natuurlijk wil Binckwerk een langdurige relatie aangaan met de uitzendkrachten. Daarom zijn het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden van een uitstekend niveau.