Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Alle dingen die je moet weten over orakelkaarten

Alle dingen die je moet weten over orakelkaarten

Sharing is caring

Als je op zoek bent naar een nieuwe leuke activiteit, dan is orakelkaarten lezen de juiste. Je kunt deze decks vergelijken met Tarot of Engelenkaarten en veel verschillen vinden tussen deze drie. Orakelkaarten fungeren specifiek als een instrument voor zelfreflectie. Je kunt ze gebruiken voor je plezier of als een medium voor spirituele oefening. Qua uiterlijk lijken deze kaarten op Tarot kaarten. Ze bieden echter eenvoudigere regels zodat iedereen ze kan lezen zonder hulp van een specialist.

Voordelen van het lezen van orakelkaarten

Je kunt deze kaarten voor je plezier gebruiken. Ze zijn een perfect hulpmiddel om leiding te geven aan je leven. De lezing kan resoneren met je of niet. Met de hulp van een gekwalificeerde lezer kun je zelfs diepere betekenissen over je leven te weten komen. In sommige gevallen wordt deze lezing een teken voor je om te transformeren. Deze activiteit kan je ook kalmeren. Terwijl je een reading ontvangt, kun je genezing ervaren en meer inzicht krijgen. In sommige gevallen kan het je zelfs inspireren. Een ander belangrijk voordeel heeft te maken met je spirituele kwaliteit. Deze activiteit verbindt je met je geest, of je nu gelovig bent of niet.

Orakelkaarten Lezen 101

Als je besluit om deze kaarten te lezen zonder hulp van een expert, zijn er een aantal belangrijke dingen die je moet begrijpen. Leg de decks niet op een willekeurige plaats. Je moet ze alleen op een heilige plaats opbergen vanwege hun zuiverheid of heiligheid. Als onervaren lezer moet je overpeinzingen vermijden. Niet alle boodschappen van deze kaarten hebben betrekking op jou. Je moet dus op je intuïtie vertrouwen in plaats van op je logica bij het interpreteren van het resultaat. Volgens een deskundige lezer is het aanbevolen om een klein ritueel uit te voeren voordat je deze kaarten leest. Het doel is om contact te maken met jezelf en geduldig een aantal kaarten te trekken.

Werken met een gekwalificeerde lezer

Het is altijd aan te raden om een professionele lezer in te huren wanneer je deze kaarten probeert te gebruiken. Afgezien van het vinden van de juiste dienst, moet je ook de juiste decks kiezen. Je moet niet worden verward met ofwel Tarot of Angel kaarten. De Oracle decks bevatten geen grote of kleine Arcana. Dat betekent dat je geen kaarten zult vinden zoals Zwaarden, Bekers, en Hogepriesteres. Je kunt ze gemakkelijk lezen door minder structuur of regels. In tegenstelling tot Tarot, zijn er geen specifieke kaarten in Orakel. Dit verklaart waarom je vele merken en soorten op de markt zult vinden. De variatie zal niet vervelen.