Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / Voordelen van een vast 070 telefoonnummer voor bedrijven

Voordelen van een vast 070 telefoonnummer voor bedrijven

Sharing is caring

In een verbonden wereld is het belangrijker dan ooit dat je gemakkelijk bereikbaar bent. Is het niet voor je klanten, dan wel voor je personeel. Klanten verwachten tegenwoordig van alles en een deel daarvan is dat je op elk moment van de dag bereikbaar bent... Immers, als jij er niet bent zal iemand anders dat wel zijn! Elk bedrijf heeft een vaste lijn nodig die bereikbaar is, maar wat zijn de andere voordelen? Als je met een mobiele telefoon hebt gewerkt, mis je misschien enkele van de voordelen die het hebben van een zakelijk vast telefoonnummer je kan geven. 

Je mobiele telefoon voor zaken gebruiken is op zijn zachtst gezegd vermoeiend. Het betekent niet alleen dat je geen pauze krijgt, maar ook dat er geen scheiding is tussen je eigen leven en je werkleven. Dat zijn alleen de gevolgen voor jezelf, maar er is ook een potentieel zakelijk nadeel aan het hebben van een mobiel nummer... gewoon omdat het er niet professioneel uitziet!

De voordelen van een vaste zakelijke telefoon

Hoewel alles zich online beweegt en steeds meer mensen ervoor kiezen hun zaken zuiver online te doen, speelt een vaste telefoon nog steeds een belangrijke rol. Het is niet moeilijk je een tijd voor te stellen (of te herinneren!) waarin je, hoe goed je ook zoekt, geen echt mens kunt vinden om mee te praten. Bij het online winkelen of boeken van een dienst frustreert dit veel mensen en schrikt het hen af... gewoon omdat ze niet met iemand konden praten. De voordelen van een vast 070 nummer aanvragen voor bedrijven zijn ongeëvenaard, en wel om de volgende redenen:

Vertrouwen - Het is ook zo belangrijk dat je een vast nummer hebt in plaats van een mobiel nummer. Als je vanaf een mobiel nummer werkt, laat je het geloof van de klant open voor het feit dat je vanuit een slaapkamer of garage zou kunnen werken. Helaas zijn je imago en eerste indrukken wel degelijk van belang in het zakenleven, zo is het nu eenmaal. Zoals het spreekwoord zegt, moet je 'doen alsof tot je het maakt' en meer gevestigd lijken, zodat je klanten hun vertrouwen in je stellen. Een vaste telefoon voor bedrijven kan helpen vertrouwen tussen jou en je klanten op te bouwen. 

Privacy - Als je een klein bedrijf bent, is het verleidelijk om alle zaken via je persoonlijke mobiele telefoon te laten lopen, zodat je 24/7 op de hoogte bent. Dit heeft zijn nadelen; een grote factor is dat het moeilijker wordt om je persoonlijke leven van je werk te scheiden. Eerlijk is eerlijk, als je een bedrijf runt moet je scherp zijn - maar het is gezond om ook een zekere vorm van privé-leven te hebben. Het hebben van een zakelijke vaste lijn kan je werkleven en je privé-leven scheiden, zodat je tijd hebt om te ontspannen. Dit is een voordeel van een vaste telefoonlijn voor bedrijven dat echt een verschil maakt! Als je je mobiele telefoon wilt gebruiken, is het nog steeds mogelijk om de vaste lijn door te laten komen op je mobiele telefoon. Het is ook een mogelijkheid om je beschikbaarheid te selecteren via de app, zodat je alleen op bepaalde tijden telefoontjes voor je werk krijgt. 

Locatie - Als je zegt dat je in Den Haag gevestigd bent maar een mobiel nummer gebruikt en geen lokaal nummer, kunnen mensen je bedrijf meteen wantrouwen. Mensen zijn niet dom, dus is het altijd het beste om een vast werknummer te hebben, gekoppeld aan je juiste bedrijfslocatie of de locatie van je keuze, zodat je geen virtueel kantoor hoeft te nemen. Een zakelijke vaste 070 nummer kan je klanten kennis laten maken met je bedrijf door te begrijpen waar je gevestigd bent of waar je wilt lijken gevestigd te zijn.