Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Automotive-Autobedrijven / Je sloopauto verkopen in de omgeving Den Haag? Dat doe je zo!

Je sloopauto verkopen in de omgeving Den Haag? Dat doe je zo!

Sharing is caring

Dat doe je zo!

Als je auto total loss is of vanwege de vele mankementen geen APK meer krijgt, dan is er sprake van een schadeauto of sloopauto. Voor sloopauto's kun je altijd nog geld terugkrijgen. Maar waar in Den Haag kun je terecht als je jouw sloopauto kwijt wilt? Wil je sloopauto verkopen Den Haag, kies dan voor een betrouwbaar en eerlijk autosloopbedrijf.

Wat is het verschil tussen een sloop- en schadeauto?

Onder een sloopauto wordt een auto verstaan die technisch in een dusdanig slechte staat is, dat deze geen APK mee kan krijgen. Dag betekent, als je eigenaar bent, maar één ding: ga je sloopauto verkopen Den Haag en vang er nog wat geld voor. Raak je betrokken bij een ongeluk en ligt je auto volledig in puin, kortom: de auto is total loss, dan heb je te maken met een schadeauto. Schadeauto's mogen de weg natuurlijk niet meer op, dus kun je het wrak het beste maar verkopen.

Hoe gaat het verkopen van je beschadigde auto in zijn werk?

Als je een sloop- of schadeauto hebt, neem dan contact op met de zogeheten Nationale Sloop auto ophaaldienst in Den Haag. Hierbij zal de betreffende telefonische medewerker vragen om welk merk auto het gaat, wat voor type het is en wat het bouwjaar is. Ook stelt hij vragen over de hoeveelheid schade. Het bedrijf vraagt hierbij wellicht ook om via internet wat foto's door te sturen van de schade, zodat er een inschatting gemaakt kan worden van de restwaarde van de auto. Hierna zal de Nationale Sloop auto Ophaaldienst in Den Haag een bod doen voor het overnemen van de auto. Wanneer je met dit aanbod instemt, wordt er een afspraak gemaakt om de sloop- of schadeauto bij je op te halen door een bergingsvrachtwagen.

Voordelen van het laten afvoeren van een autowrak

Je sloopauto verkopen Den Haag heeft meerdere voordelen te bieden. In de eerste plaats hoef je de auto zelf niet naar het sloopbedrijf te brengen. De auto wordt voor je opgehaald door een bergingsbedrijf. Dat scheelt natuurlijk tijd, maar ook kosten: als je je auto zelf naar een sloopbedrijf moet brengen, moet je ervoor betalen. En dat hoeft nu dus niet. In de tweede plaats is een groot voordeel dat je ook geld terugkrijgt voor een auto die in principe waardeloos is. Je houdt dus ook nog een mooi zakcentje over aan je sloop- of schadeauto!